Політика конфіденційності

Curalife.com.ua (далі «Сайт») надає великого значення збереженню конфіденційності Ваших даних. Ми цінуємо Вашу довіру та беремо зобов'язання захищати надану особисту інформацію. У цьому документі ми описали, як ми використовуємо та обробляємо персональні дані та як використовуємо cookie-файли.

Ця політика конфіденційності описує основи того, як ми оброблятимемо інформацію особистого порядку та особисті відомості (тут і далі "Особисті дані"), які збираємо про Вас або які Ви надаєте нам. Ця політика поширюється на наші Cайт, програми, інструменти, рекламні акції, повідомлення електронної пошти, розслідування рекламацій, облікові записи для входу в систему та будь-які інші послуги, що надаються нами (далі "Послуги Сайту").

Як відвідувач або користувач послуг Сайту Ви маєте право знати та розуміти наші методи роботи з конфіденційною інформацією, перш ніж надасте нам будь-які особисті відомості.

Використовуючи Послуги Сайту, Ви цим погоджуєтесь на використання нами Ваших особистих даних відповідно до цієї політики.

Яку інформацію ми збираємо?

Ми збираємо інформацію, яка надається Вами, а саме: ПІБ, адреса електронної пошти та пароль, коли Ви реєструєтеся для отримання або використання наших послуг. Наприклад, це відбувається тоді, коли Ви реєструєте обліковий запис, берете участь у рекламній акції Сайту або підписуєтеся на повідомлення про ціни, розсилки та інші повідомлення. Якщо Ви робите замовлення за допомогою сайту [назва Сайту], Вам може бути запропоновано вказати додаткову інформацію, таку як адресу та дані платіжної картки для оплати замовлення.

Ми автоматично збираємо певну інформацію в пасивному режимі через використання Вами Послуг Сайту. Ця інформація пов'язана з пристроєм, яким Ви користуєтеся для доступу до Послуг Сайту. У тому числі до складу такої інформації входять Ваша IP-адреса, операційна система, тип браузера, URL-адреси, з яких був здійснений перехід, перегляди сторінок, час доступу та Ваше місцезнаходження.

Ми також збираємо інформацію, яка надається нам, коли Ви починаєте використовувати Послуги Сайту, переходячи з інших додатків, соціальних мереж (наприклад, Facebook або Instagram) або іншого веб-сайту (наприклад, партнера рекламної акції).

Використання інформації
Ми будемо використовувати інформацію про Вас, яка зберігається у нас, з наступною метою:
• для перевірки Вашого права на доступ до деяких функцій;
• для забезпечення отримання Вами доступу до послуг, які Ви бажаєте скористатися;
• для оптимізації послуг Сайту та персонального налаштування Ваших відвідувань за рахунок збереження конфігурації розташування та мови, а також попередніх пошукових запитів;
• з метою системного адміністрування;
• для аналізу поведінки користувачів та тенденцій, щоб удосконалювати наші послуги та розуміти, як саме їх використовують;
• з метою звернення до Вас;
• якщо ви надіслали відповідний запит або якщо потрібно відповісти на надіслане повідомлення;
• якщо необхідно повідомити Вас про зміни або оновлення наших послуг;
• якщо потрібно надіслати підтвердження резерву та попередження, повідомлення та інформаційні бюлетені, на які оформлена підписка, у тому числі на Ваш мобільний пристрій;
• якщо це дозволено законом або Ви надали відповідну згоду на надсилання Вам електронною поштою маркетингових повідомлень Сайту, що стосуються наших послуг або послуг наших партнерів. Ви можете відмовитися від отримання таких повідомлень електронною поштою, натиснувши посилання відмовитись від передплати в нижній частині повідомлення.

Вам може бути запропоновано надати дані кредитної картки або іншу платіжну інформацію нам або відповідному партнеру з резервування/купівлі через Сайт. У цих обставинах така інформація збиратиметься та використовуватиметься лише з метою обробки замовлення.


Розкриття інформації

У жодному разі ми не передаватимемо Ваші Особисті дані третім особам. За винятком випадків, якщо це передбачено цією Політикою чи чинним законодавством України.


Збереження даних

Усі особисті дані, які Ви надаєте нам, зберігаються на наших захищених серверах. Незалежно від розташування серверів ми вживаємо адекватних технічних та організаційних заходів для забезпечення безпеки Ваших Особистих даних. Ми надаємо доступ до Ваших Особистих даних лише тим співробітникам, які, на нашу думку, мають обґрунтовану необхідність у цій інформації для виконання своїх службових обов'язків.

На жаль, передача інформації через Інтернет ніколи не може бути повністю безпечною. Але при цьому ми докладемо всіх зусиль і застосовуватимемо відповідні засоби захисту для забезпечення безпеки та запобігання несанкціонованому доступу до Ваших Особистих даних.

Соціальні мережі

Інформація, якою Ви, за власним бажанням, можете ділитися з нами, може включати основні дані, доступні на Вашій особистій сторінці. Ця інформація допоможе зробити користування нашими програмами або сайтами максимально зручним та покращити якість супутніх послуг.

Сторонні веб-сайти

Послуги Сайту містять посилання на сторонні сайти. Пам'ятайте, що ми не несемо відповідальності за методи забезпечення конфіденційності на таких сайтах. Коли Ви залишаєте наш Сайт або іншим чином припиняєте використовувати Послуги Сайту, ми рекомендуємо Вам ознайомитись з Політикою конфіденційності кожного стороннього сайту, на якому збираються Ваші Особисті дані.

Доступ до Ваших Особистих даних

Ви маєте право попросити нас не обробляти Ваші Особисті дані для маркетингових цілей. Використовувати це право можна, встановивши певні прапорці у формах, які ми використовуємо для збору даних, або звернувшись до нас у будь-який момент через контактну e-mail адресу. Ви також можете відмовитися від отримання будь-яких маркетингових повідомлень електронною поштою, натиснувши на посилання відмови від передплати в нижній частині таких повідомлень.

Cookie-Файли

Що таке файл cookie?

Cookie-файл - це невеликий уривок інформації, що розміщується сайтом на електронному пристрої користувача.

Веб-сторінки не мають пам'яті. Якщо Ви переглядаєте різні сторінки на сайті, Ви не розпізнаватиметеся як один і той самий користувач на різних сторінках. Завдяки cookie-файлам, сайт розпізнає Ваш браузер. Таким чином, cookie-файли, в основному, використовуються, щоб запам'ятати Ваш вибір, наприклад, мову спілкування. Також завдяки cookie-файлам сайт зможе розпізнати Вас під час наступних відвідувань.

Сайт використовує такі файли cookie

Ми використовуємо технічні cookie-файли, щоб наш сайт відображався, працював без помилок, щоб створювати Ваш обліковий запис користувача, щоб Ви могли входити до Вашого облікового запису і щоб можна було керувати замовленнями. Ці технічні cookie-файли суттєво необхідні сайту для безпомилкової роботи.

Ми використовуємо функціональні cookie-файли, щоб запам'ятати ваші уподобання та допомогти Вам користуватися нашим сайтом оптимально та ефективно, наприклад, запам'ятовуючи вибрану Вами інформацію, Вашу історію пошуку. Ці функціональні cookie-файли не є суттєво необхідними для роботи нашого сайту, однак вони додають функціональність для Вас як користувача, роблячи сайт зручнішим у використанні.

Ми використовуємо аналітичні cookie-файли, щоб дізнатися, як відвідувачі використовують сайт, і щоб досліджувати ефективність роботи, щоб оптимізувати та покращити сайт та переконатися, що він відповідає потребам наших користувачів. Ми збираємо інформацію про те, які сторінки Ви відвідали, з яких Ви перейшли на які та з яких залишили сайт, про те, яким типом платформи Ви користувалися, про дату та час використання сайту, про кількість натискань кнопок мишки на певній сторінці, про рухи вашого курсору та про прокручування, а також слова пошуку та текст, який Ви вводите, коли користуєтеся нашим сайтом.

Ми використовуємо комерційні cookie-файли, щоб показувати рекламні оголошення Сайту на інших сайтах.

Ми використовуємо кілька типів cookie-файлів з різним терміном дії. Максимальний термін дії, який ми встановили для деяких з них – 30 днів з моменту Вашого останнього відвідування нашого сайту. Ви можете видалити всі файли cookie зі свого браузера в будь-який момент, скориставшись відповідною функцією свого браузера.

Сайт використовує послуги надійних та авторитетних онлайн рекламних та маркетингових компаній. Сайт також може використовувати послуги третіх сторін для аналітичних цілей. Для надання своїх послуг цим компаніям необхідно розміщувати cookie-файли.

Діяльність постачальників послуг, з якими ми співпрацюємо, спрямована на створення обізнаності споживачів та реалізацію відповідальних процедур та стандартів ведення бізнесу та обробки даних.

Як змінити налаштування для cookie-файлів?

Через установки Вашого браузера (наприклад, Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) Ви можете вибрати які cookie-файли приймати, а які - відхиляти. Розміщення параметрів залежить від вашого браузера. Щоб знайти потрібні налаштування, використовуйте функцію "Допомога"/"Help" у браузері.

Якщо Ви вирішите відмовитися від певних файлів cookie, Вам можуть бути недоступні деякі функції нашого сайту. Також, зауважте, що відмова від отримання реклами від певного постачальника не означає, що Ви більше не отримуватимете рекламу онлайн або Вам буде недоступна реклама, розміщена онлайн, а також участь у маркетингових дослідженнях. Відмова означає, що постачальник, від реклами якого ви відмовилися, більше не буде розміщувати рекламу, сформовану на основі ваших веб-переваг і особливостей користування сайтом.

Діти

Послуги, пропоновані Сайтом, не направлені на дітей до 18 років. Використання будь-яких послуг, що пропонуються Сайтом, допускається лише за згодою батьків або опікуна. Компанія залишає за собою право видалити будь-яку інформацію, отриману від імені молодше 18 років.

Правове інформування клієнтів

Клієнт, який бере участь у програмі лояльності, надає свою добровільну безстрокову згоду на обробку персональних даних та включення таких даних до бази персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від «01» червня 2010 (далі - Закон).

Метою обробки персональних даних є вдосконалення роботи з клієнтами.

Відповідно до Закону про обробку персональних даних є будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання та розповсюдження (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем

Персональними даними клієнтів, які можуть опрацьовуватися, можуть бути: прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса.

Клієнт, який бере участь у програмі лояльності, знайомий із правами, наданими йому відповідно до ст. 8 Закону***.

Клієнт, який бере участь у програмі лояльності, дає згоду на зберігання своїх персональних даних протягом терміну, що визначається власником бази персональних даних та просить не повідомляти про розповсюдження, зберігання, видалення/знищення своїх персональних даних.

Особистий підпис клієнта свідчить про ознайомлення та згоду з умовами програми лояльності та згоду на обробку персональних даних відповідно до положень Закону.

*** Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

1. Особисті немайнові права на персональні дані, якими володіє кожна фізична особа, є невід'ємними та непорушними.

2. Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь на те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

8) звертатися зі скаргами на опрацювання своїх персональних даних до Уповноваженого органу або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Звернення до нас

Якщо у Вас є будь-які питання стосовно цієї політики, Ви можете звернутися до нас електронною поштою: curalife.com.ua@gmail.com

Made on
Tilda